کاشت ابرو

به طور کلی کاشت ابرو روشی مناسب برای کسانی است که به دلایلی مانند کندن عصبی ابرو، کم پشتی وراثتی، کم کاری غدۀ تیروئید، نازک کردن ابروها با مقاصد آرایشی و به اختیار، تتو ابرو، هاشور ابرو و… قسمت هایی از موهای ابروهایشان را از دست داده اند. نحوۀ کاشت ابرو نیز مانند کاشت موی سر است و تفاوت چندانی با شیوه های آن ندارد. 

 

نحوه کاشت ابرو چگونه است؟

کاشت ابرو و انتخاب نوع و شیوۀ آن، با توجه و بررسی عوامل زیر در فرد متقاضی صورت خواهد گرفت:

  1. شکل صورت و فاصلۀ سایر اجزای آن از یکدیگر
  2. حالت طبیعی ابروها
  3. ضخامت ابروی موجود
  4. رنگ طبیعی موها
  5. فاصلۀ میان ابروها
  6. طول ابرو
  7. درخواست متقاضی

تیم متخصص کاشت ابرو نماد زیبایی پیش از آغاز فرایند کاشت، تمام اصول زیبایی شناسانه و حرفه ای را در طراحی ابرو در نظر خواهند گرفت و براساس آن در زمینۀ رنگ، طول و ضخامت ابرو پیشنهادهایی به فرد متقاضی خواهند داد، ولی تصمیم گیرندۀ اصلی در نهایت خود فرد است و می تواند به پزشک بگوید که چه نوع ابرویی را در نظر دارد. کاشت ابرو باید به گونه ای صورت بگیرد که ظاهر ابرو پس از رشد کامل موها طبیعی و زیبا به نظر برسد. امروزه روش هایی برای کاشت وجود دارد که تمامی فرایند ایمپلنت ابرو در آن ها به کمک دستگاه های پیشرفتۀ تمام اتوماتیک انجام می شود.

 

مراحل کاشت ابرو چیست؟

  1. در مرحلۀ اول فرد متقاضی باید به یک پزشک متخصص مراجعه کند و دلیل تمایل خود به کاشت ابرو و نوع ابروی مورد نظر خود را با او در میان بگذارد. پزشک متخصص می تواند با شنیدن صحبت های فرد یکی از روش های مناسب کاشت را که برای فرد مناسب تر است به او معرفی کند. پس مشاورۀ پیش از اقدام به کاشت ابرو را به هیچ عنوان فراموش نکنید.
  2. پزشک در این مرحله ابروها را با مداد روی صورت فرد طراحی می کند تا نظر نهایی او را دربارۀ شکل و طرح ابرو جویا شود. در این مرحله متقاضی می تواند نظر خود را دربارۀ ابرو بگوید و خواستار ایجاد تغییراتی در طراحی اولیۀ آن بشود.
  3. در اولین جلسۀ کاشت ابرو بانک موی مورد نظر برای برداشت مو به صورت موضعی بی حس می شود و پس از آن پزشک فولیکول های مورد نیاز را برداشت می کند. در این مرحله ضروری است که پزشک از ابزارهای ظریف و باریک برای برداشت از بانک مو استفاده کند تا آسیب کمتری به پوست فرد برسد. به منظور کاشت ابرو معمولاً از بانک موی پشت گوش افراد استفاده خواهد شد.
  4. گرافت ها پس از برداشت از بانک مو در محلی کاملاً استریل نگه داری می شوند تا پزشک محل کاشت را بررسی و به طور موضعی بی حس کند. پس از آن کاشت واحدهای گرافت آغاز می شود و پزشک برای اتمام دقیق کار خود به 2 الی 3 ساعت زمان نیاز خواهد داشت.
  5. پس از پایان فرایند کاشت ابرو، بیمار توصیه های لازم برای نگه داری بهداشتی و رسیدگی به وضعیت ابروها را دریافت کرده و می تواند برای استراحت به منزل مراجعه کند. لازم به یادآوری است که قرمزی و تورم ابروها در چند روز اول طبیعی است و بیمار می تواند بعد از یک استراحت 24 ساعته، طبق روال گذشته به انجام دادن فعالیت های روزانه اش مشغول شود.

 

نکته های تکمیلی در خصوص کاشت ابرو

  1. ایمپلنت ابرو کاری بسیار دقیق و ظریف است و گرافت های مو باید در برش های نیم میلی متری و طبق زاویۀ مناسب در داخل پوست قرار داده شوند و همین مسئله نقش دقت و تمرکز بالای جراح در حین فرایند کاشت را پر رنگ تر می کند.
  2. هر کدام از ابروهای فرد برای داشتن ظاهر طبیعی به 250 تا 400 عدد تار مو نیاز خواهد داشت و باید توجه شود که هر تار مو در جای مخصوص و از پیش تعیین شده اش قرار بگیرد تا پس از پایان کاشت ابرو، فولیکول ها به صورت منظم و یکدست رشد کنند تا ظاهر کلی ابروها زیبا و طبیعی باشد.
  3. یکی دیگر از ترفندهای طبیعی تر به نظر رسیدن ابروهای کاشته شده این است که فاصلۀ تار موها از یکدیگر خیلی کم باشد.
  4. پس از رشد کامل فولیکول های کاشته شده، معمولاً موی ابروها ماهی یک بار نیاز به اصلاح و کوتاه شدن خواهد داشت.
  5. نتایج کاشت ابرو برخلاف هاشور ابرو یا تتو ابرو دائمی است و پس از گذشت چند ماه فرد به تفاوت های ایجاد شده پی خواهد برد. با این که سرعت رشد مو در افراد مختلف متفاوت است، معمولاً پس از گذشت سه الی چهار ماه ابروها به رشد کامل خود خواهند رسید.
  6. بهترین کاندیداها برای کاشتن ابرو کسانی هستند که موهای سرشان کاملاً صاف است. موهای مجعد و حالت دار برای این کار چندان مناسب نیست و ممکن است با مشکلاتی مواجه شود.

استفاده از روش های کاشت ابرو مناسب چه کسانی است؟

تقاضای خدمات ایمپلنت ابرو برای هیچ فردی محدودیتی ندارد و همۀ کسانی که به دلایل مختلف ابروهایشان ریخته و یا به طور کلی ابروهای کم پشتی دارند، می توانند کاشت ابرو را انجام دهند.

 

مراقبت بعد از کاشت ابرو

کاشت ابرو در واقع نوعی جراحی سرپایی محسوب می شود و نیازی به بستری شدن پس از عمل ندارد و بنابراین عوارض جانبی چندانی هم نخواهد داشت. با این حال نوعی جراحی است و عوارض رایج و معمول را خواهد داشت که با مراقبت های چند روزه برطرف می شود. در ادامه به مراقبت های بعد از جراحی اشاره ای خواهیم داشت:

  1. پس از کاشت مقدار کمی خونریزی وجود خواهد داشت و زخم ها دلمه می بندد و به هیچ عنوان نباید دستکاری شان کرد.
  2. مشاهدۀ کبودی، ورم و التهاب در ناحیۀ ابرو طبیعی است و ورم ایجاد شده در دور چشم ها نیز در کمتر از یک روز برطرف خواهد شد.
  3. در صورتی که ابروها دچار خارش بشوند می توان از پمادهای ضد خارش برای برطرف کردنشان استفاده کرد که بسیار مؤثر است. اگر خارش ناحیۀ مورد نظر بیش از دو روز ادامه داشته باشد می تواند نشانۀ وجود عفونت محسوب شود و فرد باید سریعاً با مراجعه به پزشک متخصص تحت درمان قرار بگیرد.
  4. به طور کلی بهتر است تا چند روز روی ابروها پماد مالیده شود تا در ناحیۀ ابروها به صورت اتفاقی خراش و زخم دیگری ایجاد نشود.
  5. موهای کاشته شده معمولاً در طی سه مرحله رشد می کنند و اگر بعد از کاشت موها، ابرو دچار ریزش های اولیه شد، طبیعی است و نباید نگران بشوید.

به مشاوره نیاز دارید؟

درخواست مشاوره تلفنی