مراحل کاشت مو چیست؟

افرادی که به هر دلیلی دچار ریزش مو شده باشند معمولاً به سراغ یکی از روش های کاشت مو می روند و نسبت به بازیابی و ترمیم موهای از دست رفتۀ خود اقدام می کنند. روش های کاشت مو بسیار زیاد است و ما قصد داریم در این مقاله کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) را معرفی و بررسی کنیم.

نحوه کاشت مو به روش اس یو تی (SUT)

کاشت مو به روش اس یو تی (SUT)

یکی از جدیدترین روش های کاشت مو در دنیاست که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نیز آن را تأیید کرده است و طرفداران زیادی دارد. در این روش بعد از کاشت، جای هیچ گونه زخم و اسکار و بخیه روی پوست باقی نمی ماند. کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) نیز مشابهت های زیادی با روش های دیگر کاشت مو دارد، ولی مهم ترین تفاوت آن با سایر روش ها این است که تمامی مراحل برداشت فولیکول ها به وسیلۀ دستگاه های تخصصی انجام می شود و نیروی انسانی هیچ دهالتی در روند برداشت گرافت نخواهد داشت. همین مسئله سرعت و دقت کار را نیز افزایش خواهد داد.

مراحل کاشت مو به روش SUT

همان طور که گفته شد، مراحل کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) دقیقاً مانند روش های دیگر کاشت مو است، با این تفاوت که در این روش فولیکول های مو به کمک دستگاه های فوق پیشرفته برداشته می شود، نه با روش دستی. در کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) احتمال آسیب به فولیکول های مو تقریباً به صفر می رسد.

مراحل کاشت مو به روش SUT عبارت است از:

  1. ابزار ویژۀ برش محل مورد نظر را حدود یک میلی متر باز کرده و دستگاه از این طریق تمام ساختار مو را بیرون می کشد. با این کار احتمال آسیب رسیدن به گرافت های مو به حداقل می رسد.
  2. هم زمان با کاشته شدن گرافت ها در محل مورد نظر، نگه دارنده های دستگاه بافت هایی را که قرار است پیوند شوند در داخل برش های ریزی که از قبل ایجاد شده قرار می دهد.

مزایا کاشت مو به روش اس یو تی (SUT)

  1. کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) در مقایسه با روش های دیگر کاشت مو کم تهاجمی تر است و در نتیجه ایمنی و دقت کار در آن بالا می رود.
  2. دورۀ نقاهت در این شیوۀ کاشت مو کوتاه تر است.
  3. عوارض چندانی برای کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) گزارش نشده است.
  4. جای زخم، بخیه و اسکار بعد از اتمام فرایند کاشت بر روی پوست سر فرد باقی نمی ماند و لازم نیست که فرد برای پنهان نگه داشتن جای زخم ها، موهای سر خود را همیشه بلند نگه دارد.
  5. در حین انجام شدن کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) هیچ گونه زخم عمیقی روی پوست فرد ایجاد نمی شود.
  6. در این روش اگر بانک موی سر فرد به هر دلیلی برای انجام شدن کاشت مو کفایت نکند، می توان برداشت را از مناطق دیگر بدن نیز انجام داد.
  7. در کاشت به روش sut به دلیل استفاده از پانچ های لیزری و فریز کردن فولیکول ها بعد از برداشت، درصد بیشتری از فولیکول ها سالم و قابل استفاده باقی می مانند و هیچ آسیبی به آن ها نمی رسد.

کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) بدون بی هوشی و صرفاً با کمک بی حسی های موضعی انجام می شود.

  1. در کاشت به روش sut سرعت انتقال فولیکول های برداشت شده به منطقۀ تحت درمان نیز افزایش پیدا می کند و از این طریق می توان در هر جلسه حدود 10 هزار فولیکول را پیوند زد. به همین دلیل هم هست که کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) معمولاً بیش از یک جلسه به طول نمی انجامد.
  2. یکی دیگر از مهم ترین مزیت های کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) رعایت شدن بیشتر اصول بهداشتی در آن است. در داخل دستگاه مخصوص کاشت به روش sut محفظه ای مخصوص تعبیه شده است که تمامی فولیکول های برداشت شده بلافاصله بدون دخالت دست عوامل انسانی، به درون آن منتقل می شود. همین مسئله نیز موجب افزایش امنیت کاشت مو در این روش می شود.
  3. خط رویش موها در این روش کاشت مو دارای ظاهر کاملاً طبیعی است و مانند موهای خود فرد حالت نامنظم و جابه جا دارد و مثل روش های دیگر یک دست و مصنوعی به نظر نخواهد رسید.
  4. میزان تراکم موها در این روش کاشت مو نسبت به روش های دیگر بسیار بیشتر و حدود سه برابر آن هاست.

معایب کاشت مو به روش اس یو تی (SUT)

  1. اگر تکنسین دستگاه در هنگام کار با آن دقت و مهارت لازم نداشته باشد، ممکن است بخشی از نواحی گیرنده یا اهدا کننده تخریب بشود.
  2. در کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) اگر پیش از انجام شدن کاشت مو برای هر فرد، همۀ قسمت های دستگاه و مخصوصاً تیوب های ویژۀ انتقال گرافت های مو، استریل و ضد عفونی نشود، احتمال انتقال بیماری های مختلف به فرد متقاضی وجود خواهد داشت.
  3. هزینه های کاشت مو به روش اس یو تی (SUT) به دلیل به روز بودن تکنولوژی های به کار رفته در آن، بالاتر از دیگر روش های کاشت مو است و محاسبۀ دقیق آن به شرایط پوست و موی هر فرد متقاضی بستگی دارد.

 

محاسبۀ هزینه کاشت مو

یکی از روش های امن و پر طرفدار بازیابی و ترمیم موهای از دست رفته کاشت مو است. از آن جایی که کاشت مو جزو عمل های زیبایی محسوب می شود، تقریباً هیچ کدام از بیمه های درمانی هزینه های آن را پوشش نمی دهند و بنابراین یکی از سؤالاتی که ذهن افراد را درگیر می کند آگاهی یافتن از هزینه کاشت مو است. هزینۀ نهایی کاشت مو به عوامل متعددی بستگی دارد و عدد ثابتی نیست. از عواملی که تغییر آن ها می تواند قیمت کاشت مو را نیز تغییر دهد می توان به وسعت محل مورد نظر برای کاشت مو، وضعیت بانک موی فرد، نوع روش انتخاب شده برای کاشت، میزان دستمزد پزشک متخصص، هزینه های کلینیک های درمانی و… اشاره کرد.

آیا هزینه کاشت مو در ایران پایین تر از کشورهای دیگر است؟

بله. به دلیل بالا بودن حجم تقاضاها برای انجام شدن جراحی ها و عمل های زیبایی، هزینه کاشت مو نیز در ایران نسبت به کشورهایی مانند ترکیه پایین تر است. به همین دلیل هم هست که در سال های اخیر افراد زیادی از کشورهایی مانند اروپا، آمریکا و… به دلیل پایین تر بودن قیمت ایمپلنت مو در ایران، به کشور ما سفر می کنند. بنابراین پایین تر بودن هزینه کاشت مو در ایران، به هیچ عنوان نباید این ظن را در بیمار ایجاد کند که کیفیت کاشت مو در ایران پایین تر از کشورهای دیگر است. نیروهای متخصص و پزشکان ایرانی با مهارت و تجربه ای مثال زدنی در حوزۀ زیبایی، این گونه جراحی ها را با هزینه ای کمتر و کیفیت بالا برای افراد متقاضی، چه از داخل کشور و چه از کشورهای دیگر، انجام خواهند داد.

هزینه کاشت مو را چه عواملی افزایش خواهد داد؟

هزینه کاشت مو ارتباط مستقیمی با میزان ریزش موهای فرد دارد که نتیجۀ آن نیاز بیشتر فرد به دریافت کردن گرافت ها واحدهای فولیکولی است. لازم به ذکر است که در اغلب شهرهای ایران هزینه کاشت مو تقریباً یکی است و تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.

نکتۀ مهم:

در مواردی ممکن است برخی افراد ادعا کنند که در بعضی کلینیک ها یا آرایشگاه ها با هزینه های به مراتب کمتری عمل کاشت مو را به روش های مختلف انجام می دهند. این افراد اگر کمی منطقی و دقیق تر به ماجرا نگاه کنند، متوجه خواهند شد که این قیمت ها غیر واقعی و غیر اصولی است. خدمات زیبایی معمولاً به دلیل هزینه های استریل و ضد عفونی نگه داشتن محیط، استخدام پرسنل متخصص (مثل جراح، پزشکان عمومی، متخصصان پوست، مو، زیبایی و…) هزینه های زیادی دارند و همۀ این هزینه ها بر روی هزینه کاشت مو تأثیر مستقیم خواهد گذاشت.

هزینه کاشت مو

مراکزی که با هزینه های غیر منطقی کمتر از عرف کار کاشت مو را انجام می دهند، معمولاً غیر بهداشتی و غیر معتبر هستند و هیچ مجوزی از وزارت بهداشت برای فعالیت های خود دریافت نکرده اند و به همین دلیل بعد از مدت کوتاهی شناسایی و پلمپ می شوند.

بنابراین توصیۀ بهداشتی و ایمنی ما به شما عزیزان این است که به منظور پیشگیری از ایجاد مشکلات، بیماری ها و عوارض جدی ناشی از انجام شدن کاشت مو در محل های غیر معتبر و بهداشتی، از این کار پرهیز کنید و فریب تبلیغات رنگارنگ و هزینه کاشت موی کمتر در این مراکز را نخورید. سود مالی ظاهری ناشی از کاشت مو در این مراکز، مساوی با به خطر انداختن سلامتی و زیبایی تان خواهد بود.

برای دریافت مشاوره های تخصصی کاشت مو می توانید با مراکز و پزشکان مورد تأیید وزارت بهداشت مشاوره کرده، راهنمایی های لازم را از آن ها دریافت کنید.

به مشاوره نیاز دارید؟

درخواست مشاوره تلفنی